Încălzirea în pardoseală este o modalitate excelentă de a vă menține casa caldă. Distribuie căldura uniform în fiecare colț al camerei și îți eliberează pereții de calorifere, făcând mai mult spațiu.

De ce nu au mai mulți oameni în casele lor? Multe persoane nu analizează corect avantajele si dezavantajele pentru a lua o decizie corectă.

Care sunt beneficiile pentru sistemele de încălzire în pardoseală?
Primul cuvânt potrivit este confort! Picioarele tale se vor simti minunat și vor fi călduroase, așa că te poți plimba desculț tot anul – este deosebit de primitor în baie când ieși din cadă sau duș
Distribuie căldura în mod uniform și constant în jurul fiecărei camere
O unitate de dimensiuni adecvate poate încălzi o suprafață mai mare decât un calorifer individual și funcționează la o temperatură mai scăzută, astfel încât vă poate reduce facturile de încălzire.
Mai puțină risipă – podelele tale vor rămâne calde, chiar dacă geamurile sunt deschise.
Instalatia si implicit țevile sunt ascunse – deci nu vă strică decorul și nu ocupa spațiul cu calorifere urâte și voluminoase
Poate fi instalat sub pardoseală din piatră, faianță, lemn sau spațiul poate fi acoperit cu covoare. In cazul covoarelor recomandam covoare de lana. Căldura trece mai usor prin acest tip de material natural.
S-ar putea îmbunătăți prețul de vânzare al casei dvs.: încălzirea în pardoseală are reputația de a fi de ultimă generație și ar putea atrage cumpărători care caută o proprietate de lux.
Problema principală ridicată de clienții nostri este costul încălzirii în pardoseală. În clădirile mai vechi, crearea condițiilor potrivite sub podea poate dura timp și poate provoca tulburări majore, din aceasta cauză incalzirea in pardoseala este recomandată cu prioritate in clădirile noi construite.
Pentru a putea să realizăm o oferta personalizată nevoilor dumneavostră, ne puteti contacta la numarul de telefon 0265.264.125. După o analiză la fața locului, specialiștii Aristerm vă vor putea realiza oferta.

Add Your Comment

© 2020 Realizat de SmartBS.

© 2020 Realizat de SmartBS.