Cosul Dvs.


Your Cart is currently empty.

Cosul Dvs.


Your Cart is currently empty.

Abonare newsletter

 
PDF Imprimare Email

 

 

Aristerm SRL este o societate cu capital privat, care activeaza cu succes pe piata instalatiilor din judetul Mures, incepand cu anul 2006, care poate oferi solutii cat mai complete in domeniul instalatiior termice, ventilatii, climatizare, electrice si automatizari, incepand cu faza de proiectare, pana la cele de montaj si respectiv de punere in functiune.

 

  • DISTRIBUTIE

Incepand cu anul 2006, ARISTERM SRL a inceput dezvoltarea segmentului de Distributie a Centralelor Termice si Materialelor de Instalatii in intreaga tara ,activitate sustinuta de un departament logistic bine pregatit si de asigurarea garantiei produselor cu un personal calificat si dedicat .

 

  • PROIECTARE SI ANTREPRENORIAT

ARISTERM SRL detine un bogat patrimoniu uman, avand in colectivul tehnic de proiectare, cat si in cel de montaj, personal cu experienta in domeniul instalatiilor, ceea ce ii permite sa ofere solutii tehnice si constructive de la proiectare la furnizare de echipamente, montaj echipamente, PIF, in acest fel, ARISTERM SRL putand sa fie caracterizata ca un Antreprenor General capabil sa realizeze si sa gestioneze instalatii integrate in domeniile civil si industrial.

 

  • MONTAJ

Cu ajutorul personalului cu inalta calificare tehnica si a logisticii sale, ARISTERM SRL prin cele patru puncte de lucru pe care le detine ,poate furniza si executa instalarea de echipamente de cea mai buna calitate oriunde in tara. Personalul ARISTERM SRL este autorizat ISCIR in vederea executarii lucrarilor de montaj, service si punere in functiune pentru centralele termice cu puteri de pana la 700 Kw.

 

  • SERVICE SI INTRETINERE

Datorita dotarii tehnice la cel mai inalt nivel calitativ, ARISTERM SRL poate oferi clientilor sai servicii de Asistenta tehnica in perioada de garantie si post garantie, servicii de intretinere periodica si servicii de control al functionarii echipamentelor, atat al celor de incalzire cat si al celor de climatizare.

 

 

harta 

 
 

Transport

Service

Oferim service

Montaj

Montaj profesional